Toezicht Corona maatregelen en naleving registratieplicht bezoekers

Iedereen die vanaf 17 augustus de horeca bezoekt is verplicht om zich te registreren

De Horeca is gastvrij en wil mensen ontzorgen, het toezien en registreren hoort daar niet bij, onze gastheren/gastvrouwen van No Kidding doen dit graag voor u volgens de richtlijnen van het RIVM

ASSISTENTIE VERZOEKEN

De hovenier, schilder, loodgieter, elektriciën, meteropnemer et cetera , allemaal korte bezoeken waarvoor u uw kostbare tijd vrij moet maken en vaak onnodig lang thuis moet gaan zitten wachten.

 

No Kidding Beveiliging & Bewaking kan op afspraak (indien wij beschikbaar zijn tevens op ad-hoc basis) toegang verlenen tot uw woning en aanwezig blijven zodat het toezicht in uw woning altijd gewaarborgd is.

 

Bij het betreden van uw woning schakelt onze beambte het alarmsysteem uit en na verificatie en legitimatie van de dienstverlener verschaft hij toegang tot uw woning. Uiteraard wordt de legitimatie altijd geverifieert aan de hand van de door u verstrekte gegevens. Bij twijfel zal onze beambte nimmer toegang verlenen maar dit eerst met u bespreken.

 

Na afloop van de werkzaamheden ziet onze beambte erop toe dat de dienstverlener zijn eventueel gemaakte rommel weer opruimt en nadat iedereen vertrokken is, schakelt hij het alarmsysteem weer in en verifieert hij met uw alarmcentrale of uw alarmsysteem weer correct is ingeschakeld.

Wij helpen je graag verder

 

Wij helpen je graag verder

MEER INFO? BEL NU: 0640282631
Contactformulier
close slider

    heer/mevrouwheermevrouw    Neem contact met mij op a.u.b.

    Ik wil graag een afspraak maken voor: