Evenementen beveiliging & begeleiding

Evenementen beveiliging & begeleiding

Festivals, concerten, een danceparty, lustrum en jaarfeesten van voetbalclubs,  modeshows, lancering nieuwe auto’s familiefeesten etc. vragen om een professionele aanpak van beveiligen. Omdat er zoveel mensen bij elkaar komen brengt dit risico´s met zich mee. Er kunnen zich ongeregeldheden voordoen welke de sfeer niet ten goede komen en dit levert weer gevaar op voor de bezoekers, eventuele artiesten en de organisatie.

Om dit te voorkomen huurt u daarom de gediplomeerde “security hosts” (gastheren) van No Kidding Beveiliging in. Zij kunnen snel en correct ingrijpen zonder geweld en juist preventief en de-escalerend optreden.

De gastheer van No Kidding Beveiliging is de eerste indruk voor uw bezoekers en is essentieel bij het bewaken van de sfeer. Correct, vriendelijk, rechtlijnig en professioneel; de gastheren en dames van No Kidding Beveiliging zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring.

No Kidding Beveiliging biedt u een doeltreffende oplossing. Geheel afgestemd op uw specifieke evenement, onze beveiligers vormen daarvoor de basis.

Het belang van professionele beveiliging

Wanneer je een evenement organiseert is het van groot belang dat er professionele beveiliging aanwezig is. Evenementen beveiliging is namelijk niet hetzelfde als andere soorten beveiliging. Wanneer je gebruik maakt van professionele beveiliging heb je de zekerheid dat deze mensen goed zijn opgeleid en genoeg ervaring hebben. Door op een de-escalerende manier te handelen kan de beveiliging ervoor zorgen dat situaties niet uit de hand lopen. Ook kan een professionele beveiliger die ervaring heeft met evenementen het beste inschatten hoe de bezoekers zich zullen gedragen. Daarnaast is ook ervaring met het beveiligen van artiesten belangrijk wanneer deze op een evenement aanwezig zullen zijn.

Neem contact op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  De risico’s van evenementen

  Er zijn verschillende soorten evenementen en bij elk evenement komen weer andere risico’s kijken. Het is echter altijd goed om gebruik te maken van beveiliging evenementen om deze risico’s zo klein mogelijk te houden. Bij deze risico’s kun je onder andere denken aan mensen die vandalisme plegen of agressief gedrag vertonen. Dit risico wordt vaak groter wanneer je te maken hebt met een evenement voor jongere waarbij alcohol wordt geschonken. Ook kun je in dit geval een groter risico lopen dat mensen tijdens het evenement onwel worden. Ook loop je altijd het risico dat er mensen op een evenement afkomen die hier eigenlijk niet horen te zijn.

  Het belang van een gastheer of -vrouw

  Naast de beveiliging van een evenement zorgt een gastheer of -vrouw ook dat bezoekers zich welkom voelen op een evenement. Dit wordt onder andere gedaan door alle bezoekers bij de ingang welkom te heten. Maar ook door de sfeer op een evenement goed te houden door vervelende situaties op tijd te spotten. Vervolgens kan er de-escalerend worden gehandeld al voordat er bijvoorbeeld een eventuele ruzie ontstaat. Ook wordt ervoor gezorgd dat vervelende situaties niet verder uit de hand zullen lopen. Dit wordt onder ondere gedaan door geen geweld te gebruik wanneer er moet worden ingegrepen. Tenslotte zal een gastheer- of vrouw altijd professioneel blijven.

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930