EVENEMENTEN BEGELEIDING / BEVEILIGING

Festivals, concerten, een danceparty, lustrum en jaarfeesten van voetbalclubs,  modeshows, lancering nieuwe auto’s familiefeesten etc. vragen om een professionele aanpak van beveiligen. Omdat er zoveel mensen bij elkaar komen brengt dit risico´s met zich mee. Er kunnen zich ongeregeldheden voordoen welke de sfeer niet ten goede komen en dit levert weer gevaar op voor de bezoekers, eventuele artiesten en de organisatie.

 

Om dit te voorkomen huurt u daarom de gediplomeerde “security hosts” (gastheren) van No Kidding Beveiliging in. Zij kunnen snel en correct ingrijpen zonder geweld en juist preventief en de-escalerend optreden.

 

De gastheer van No Kidding Beveiliging is de eerste indruk voor uw bezoekers en is essentieel bij het bewaken van de sfeer. Correct, vriendelijk, rechtlijnig en professioneel; de gastheren en dames van No Kidding Beveiliging zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring.

 

No Kidding Beveiliging biedt u een doeltreffende oplossing. Geheel afgestemd op uw specifieke evenement, onze beveiligers vormen daarvoor de basis.

Evenement Pukkelpop

Wij helpen je graag verder

 

Wij helpen je graag verder

MEER INFO? BEL NU: 020-8224930
Contactformulier
close slider

    heer/mevrouwheermevrouw    Neem contact met mij op a.u.b.

    Ik wil graag een afspraak maken voor: