Flexibele en Betrouwbare
Beveiliging

Flexibele en Betrouwbare Beveiliging

Wanneer er wordt gekozen voor mobiele surveillance van No Kidding Beveiliging & Bewaking, kan er uitgegaan worden van flexibele maar betrouwbare bewaking. Hierdoor kan degene die gebruik maakt van onze diensten met een gerust hart verder. Zo hebben de auto’s adequate apparatuur en zijn de inzet van beveiligingshonden een optie. Verder maken wij gebruik van centralisten die op afstand surveillanten kunnen inzetten. Hierdoor komen de surveillanten altijd op de juiste plek zodat onregelmatigheden sneller verholpen kunnen worden. Maar wat zijn dan exact de voordelen van de diensten die worden geleverd bij de mobiele beveiliging?

Neem contact op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  De Vele Voordelen van de Mobiele Beveiliging

  Omdat de mobiele eenheden in constante verbinding met centrales staan, komen zij snel ter plaatse. Verder komt de mobiele beveilig geregeld op patrouille in een aangegeven gebied. Dit zorgt voor een afschrikkend mechanisme. Wanneer het duidelijk is dat erop wordt gelet, zijn individuen minder snel geneigd om voor de onregelmatigheden te zorgen. Ook zorgt mobiele surveillance een grote dekking bij een gebied, hierdoor kunnen meerdere objecten veiliggesteld worden. Ook kunnen de mobiele beveiligers open- en sluitrondes uitvoeren. Dit betekent dat er hulp wordt aangeboden bij het openen en sluiten van panden en/of terreinen. Kortom, de voordelen van de diensten die worden aangeboden maken de overweging interessant.

  No Kidding en No Nonsense

  De mobiele beveiliging kan dus een hoop betekenen voor klanten. En de mobiele beveiliging van No Kidding Beveiliging & Bewaking werkt volgens de ons bekende No Nonsense aanpak. Wij denken met de opdrachtgevers en zorgen voor beveiliging en services op maat. Iedere opdrachtgever kan immers andere behoeften hebben. Wij zorgen voor de juiste adviezen waarop de klant zijn of haar input in kan geven. Zo wordt er ten alle tijden beveiliging geleverd die aan onze hoge standaarden voldoen en krijgen opdrachtgevers de ruimte om de juiste beslissingen te maken.

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930