Protocollen bij een
Alarmopvolging

Protocollen bij een Alarmopvolging

Wanneer u hebt gekozen voor mobiele surveillance via No Kidding krijgt u hoogwaardige bescherming via onze surveillanten. Dit is terug te zien in de protocollen die bij een alarmopvolging komen kijken. Een alarmopvolging komt voor wanneer er dus een alarm is ontketend in uw pand of woning. En ongeacht wat voor melding er aan het licht komt, zal de surveillant langskomen voor een check. Dit betekent dat ook met technische problemen de dichtstbijzijnde bewaker naar de juiste plek komen. Verder is er een mogelijkheid tot een afspraak in de zogenoemde opvolgtijd. Dit is de tijd waarin de surveillant moet komen, zo kan er gerekend worden op tijdige onderneming.

Vraag een offerte aan

Wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  Andere Voordelen van een Alarmopvolging

  Het feit dat de surveillanten binnen een bepaald tijdsbestek een melding opvolgen heeft nog een voordeel. De eventuele schade aan het pand of inwonende mensen wordt beperkt met een dergelijke alarmopvolging. Dit is omdat de surveillanten bij No Kidding ten alle tijden in contact zijn met alarmcentrales. Wanneer zij op tijd bij het pand zijn, kunnen de hulpdiensten ook tijdig worden ingeschakeld mocht dit nodig zijn. Een brand hoeft dan niet meer uit de hand te lopen en daders kunnen sneller geneutraliseerd worden. Verder zorgen de surveillanten voor een digitaal rapport dat de dag erna ingelezen kan worden.

  De Wensen van U als Uitgangspunt

  De alarm service die geleverd wordt door onze beveiligers komen dus met meerdere voordelen. De oproep tijd van externe hulpdiensten wordt opgeschort. Verder wordt de eventuele schade snel inzichtelijk. Daarnaast bieden onze surveillanten ook andere diensten die uw pand of terrein veiliger maken. Hierbij kan er gedacht worden aan patrouille en open- en sluitrondes. De veiligheid van uw pand, u en uw medewerkers staan hierbij centraal. Daarom wordt er ook gekeken naar de wensen van u als opdrachtgever. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing die de veiligheid van uw pand garandeert.

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930