Safety

Brandpreventie en advies

Dagelijks houdt No Kidding Beveiliging & Bewaking zich bezig met de veiligheid van onze klanten en het veilig houden van de aan haar toevertrouwde panden. Ontzorgen is datgene wat een drukke opdrachtgever vraagt, geen hindernissen opwerpen die er niet zijn, maar in oplossingen denken !!Vanuit de arbeidsomstandighedenwet is de werkgever verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van zijn medewerkers, bezoekers en anderen in zijn gebouw. Bij een calamiteit wordt een effectieve ontruiming georganiseerd door de BHV (bedrijfs-hulpverleners). Aanwezigen moeten zich snel in veiligheid kunnen brengen via een veilige vluchtroute.

No Kidding Beveiliging kan u vanuit haar vakgebied adviseren bij het maken van een ontruimingsplattegrond van het gebouw, uiteindelijk is dit een onmisbaar onderdeel als het gaat om de veiligheid voor uw werknemers, uw bezoekers en uzelf.

Op de ontruimingsplattegrond wordt de kortste vluchtweg aangegeven, een duidelijke positiebepaling met pijl (“U bevindt zich hier”) en de veiligheidsmiddelen zoals de blusmiddelen, brandslanghaspels en EHBO-materialen worden ingetekend. De basis voor het maken van de ontruimingsplattegronden zijn de actuele bouwkundige tekeningen van je gebouw.

Niet alleen door advies te geven op het gebied van risicobeheersing, inbraakpreventie, inbraakbeveiliging en brandveiligheid, maar ook voor de controle en eventuele aanschaf van noodverlichting (vluchtwegaanduiding) brand- of koolmonoxide melders en EHBO/BHV-artikelen waarborgen wij de veiligheid van u, uw klanten en uw medewerkers.

Wij geven graag vrijblijvend advies!

Inbraakbeveiliging

Naast onze diensten voor brandbeveiliging, kunt u bij ons ook terecht voor het beveiligen van uw woning c.q. bedrijfspand.

U wilt veilig kunnen wonen. Ontspannen thuis zijn of zorgeloos op reis gaan. Dit is mogelijk wanneer u kunt vertrouwen op een goed en professioneel beveiligde woning of bedrijfspand. Omdat No Kidding Beveiliging & Bewaking dagelijks meerdere malden wordt aangestuurd om alarmen op te volgen, weten wij als geen ander hoe “ongewenste bezoekers” te werk gaan.

Wij bieden u een totaal plaatje aan op het gebied van beveiliging door onder andere het adviseren, organiseren en installeren van een complete beveiligingsinstallatie.

Uiteraard kunnen wij als geen ander de “must-haves” van de “ nice to haves” scheiden, zodat u niet teveel betaald.

Neem contact op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  Een bescheiden selectie van onze opdrachtgevers

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930