Services

Gastvrijheid en ontvangst met een lach

Het hedendaagse kantoor kan niet langer zonder een onderscheidend gastheer/gastvrouw en receptiediensten concept. Het creëren van een verrassende eerste indruk vormt een belangrijk onderdeel van de beleving die een gast of medewerker bij uw organisatie heeft.

Oprecht contact en een vriendelijke begroeting van onze receptionisten en receptionistes of zoals wij ze noemen “security-hosts” spelen een cruciale rol in uw onderneming. Alle receptiemedewerkers binnen onze afdeling services worden getraind om een ontvangst te creëren welke nog lang in gedachte blijft bij uw klant.

Het grote voordeel is dat onze “security-hosts” getraind zijn in de beveiliging en bewaking van een locatie en diplomeert zijn op het gebied van AED, AHBO, Blusmiddelen en BHV. Zodoende kunt u kosten besparen en een enorme winst boeken in uw veiligheidsconcept.

Neem contact op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  Chauffeursdiensten

  Wat is er nu meer ontspannen dan opgehaald worden op een bepaalde plek (restaurant, café of na een zakelijke afspraak) en veilig thuis te worden gebracht door de beveiligers van No Kidding Beveiliging & Bewaking.

  Met medenemen van uw eigen auto brengen wij u thuis of naar iedere locatie welke u wenst. Onze chauffeurs zijn prima opgeleid, sommige zelfs met een (beveiliging)rijopleiding vanuit diverse overheidsinstanties. Ze gaan altijd goed voorbereid de weg op en begrijpen wat u van hen verwacht. Met onze zeer representatieve voertuigen geniet u van de privacy die u zich wenst, indien u van onze chauffeursdiensten gebruik wenst te maken kunt u direct met ons contact opnemen voor een zeer scherpe aanbieding.

  Opleidingen en trainingen

  No Kidding Beveiliging & Bewaking verzorgt haar eigen beveiligingsopleidingen maar verzorgt ook opleidingen en trainingen op het gebied van Brandveiligheid, BHV, EHBO, AED, VCA, Stop de Bloeding en Red een leven”.

  Deze cursussen zijn zowel gericht op individuen, teams als bedrijven.

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930