RIJKS- GEDIPLOMEERDE BRANDWACHTEN

BRANDWACHTEN OP LAST VAN DE GEMEENTE/VERZEKERAAR

Wanneer er door de gemeente of uw verzekeringsmaatschappij is gesteld dat u ten aanzien van de veiligheid een brandwacht nodig heeft, kunt u bij No Kidding Beveiliging & Bewaking terecht. Dit gebeurt vaak bij bijvoorbeeld onderhoud of uitval van sprinklerinstallaties, brandmeldcentrale of brandmeldinstallaties en op locaties als evenementen, in de scheepvaart, zorginstellingen, scholen, winkelcentra en in de industrie. De brandwachten van No Kidding Beveiliging & Bewaking zorgen ervoor dat alles veilig en volgens de juiste richtlijnen verloopt, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

In tegenstelling tot Industriële brandwachten komen onze Rijksgediplomeerde brandwachten bij de operationele brandweerkorpsen vandaan.

 

BINNEN 2 UUR OP LOCATIE

Heeft u met spoed een brandwacht nodig? No Kidding Beveiliging & Bewaking streeft ernaar om binnen 2 uur op locatie te zijn, ongeacht waar in Nederland. Wij voorzien u van Rijksgediplomeerde brandwachten, zowel op Ad-Hoc als op projectbasis.

 

INZETBAAR DOOR HEEL NEDERLAND

De brandwachten van No Kidding Beveiliging & Bewaking opereren landelijk. Wij hebben veel ervaring met het leveren van brandwachten aan bedrijven en weten wat voor u belangrijk is. Voor ieder bedrijf en zijn wensen hebben wij een passende oplossing, voor op zowel korte als lange termijn. No Kidding Beveiliging & Bewaking heeft maar één doel: het voorkomen van alle mogelijke calamiteiten op uw locatie. Wij zorgen er dan ook voor dat alles veilig wordt afgehandeld en voorzien u van de juiste vakmensen.

Brandwachten

Wij helpen je graag verder

 

Wij helpen je graag verder

MEER INFO? BEL NU: 020-8224930
Contactformulier
close slider

    heer/mevrouwheermevrouw    Neem contact met mij op a.u.b.

    Ik wil graag een afspraak maken voor: