GEDIPLOMEERDE ZORGBEVEILIGERS

Alle beveiligers van No Kidding Beveiliging & Bewaking Zijn Rijksgediplomeerd Beveiliger in de Zorg.

Een beveiliger in de zorg moet alles weten over veiligheid, maar ook kunnen omgaan met een agressieve cliënt, Herkennen van en omgaan met middelengebruik, psychoses, verwardheid. Gevaarzetting zien aankomen voor het zorgpersoneel en zichzelf.

No kidding biedt DATGENE wat de zorg- en hulpverleningsector nodig heeft, namelijk veiligheid, kennis en begrip van de situatie.

 

“Een beveiliger in de zorg werkt echt 

heel anders dan een ‘gewone’ beveiliger”

 

Rots in de branding

“Een beveiliger in de zorg werkt echt heel anders dan een ‘gewone’ beveiliger. Hij moet natuurlijk een op en top correcte beveiliger zijn en is als zodanig herkenbaar en aanspreekbaar, ook als gastheer. Maar daarnaast moet hij heftige incidenten kunnen de-escaleren en veiligheid bieden voor cliënten en medewerkers in de zorg. Een goede beveiliger is dan de rustige rots in de branding die vakkennis heeft en autoriteit uitstraalt en net zoals de zorg zelf, maatwerk levert.”

 

Korter inwerktraject

Tot nu toe doorlopen de beveiligers van No Kidding Beveiliging & Bewaking in principe een intensief intern inwerktraject voordat ze aan de slag kunnen in de zorg. “Met deze opleiding kunnen onze beveiligers het verschil maken in onze branche en bij onze opdrachtgevers en dat is een enorm winstpunt”, vindt Anne Joustra, kwaliteitsmanager bij No Kidding Beveiliging & Bewaking. Met zijn 30 jaar ervaring in de beveiliging als coördinator, heeft hij vaak met agressie en geweld te maken gehad. Hij heeft dikwijls ervaren hoe belangrijk het dan is dat beveiligers de juiste kennis in huis hebben. “Denk aan preventief handelen om agressie binnen de hulpverlening te voorkomen.

 

Specifieke aandacht voor wetten en regels in de zorg

De beveiligers van No Kidding Beveiliging en Bewaking voldoen aan de eisen van de beroepspraktijk, waaronder kennis van wet- en regelgeving. Voor een beveiliger Van No Kidding Bevriliging & Bewaking is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst (WGBO) betekent voor het takenpakket. Wat mag je wel en niet doen op basis van de wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidzorg). Mag je een patiënt die wil weglopen tegen zijn wil tegenhouden? Welke rol speelt de Wet Zorg en Dwang en de Wet verplichte GGZ daarin?

De bevoegdheden binnen de wet-en regelgeving welke de beveiligers van No Kidding Beveiliging & Bewaking als geen ander begrijpen en in de praktijk kunnen brengen.

Wij helpen je graag verder

 

Wij helpen je graag verder

MEER INFO? BEL NU: 020-8224930
Contactformulier
close slider

    heer/mevrouwheermevrouw    Neem contact met mij op a.u.b.

    Ik wil graag een afspraak maken voor: