Over ons

No kidding beveiliging

Wij van No Kidding Beveiliging & Bewaking zijn begripvolle, flexibele en veelzijdige beveiligers.

No Kidding omdat we vinden dat veiligheid te belangrijk is om er luchtig over te doen. Een andere No die ons kenmerkt is No Nonsense. We zijn direct en oplossingsgericht. We denken samen met onze opdrachtgevers in oplossingen.

In ons logo zie je kinderen als kenmerk van alles wat bescherming verdient. Dat is ons uitgangspunt, onze visie: Een kwalitatieve bijdrage leveren waardoor met zorg veilig gesteld kan worden, wat kwetsbaar is.

Kwaliteit is bij ons gewaarborgd, omdat al onze beveiligers voldoen aan de wettelijke eisen zoals gesteld in de ‘Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus’. Opleiding en training staan bij ons hoog in het vaandel. No Kidding gaat hierin veel verder dan de minimaal gestelde eisen, waarbij we ons ook specialiseren al naar gelang de vraag van opdrachtgevers. De beveiligers van No Kidding zijn allen getraind en gediplomeerd voor beveiliging in de zorg en hebben inmiddels ruime ervaring bij (nood)opvang van dak- en thuislozen en kwetsbare groepen voor verschillende hulpverleningsorganisaties. Verder valt te denken aan Bedrijfshulpverlening, EHBO, AED, Veiligheid op het werk, VCA en Rampenbestrijding.

Neem contact met ons op via de contactpagina en we zullen snel reageren voor een vrijblijvend gesprek of indien nodig voor een snelle invulling van uw beveiligingsvragen.

Wij leveren te allen tijde veiligheid met zorg!

Frank Godee
Frank Godee

Oprichter No Kidding Beveiliging BV

De kids van No Kidding

Beveiligers nodig?
No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

Een bescheiden selectie van onze opdrachtgevers

Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
MEER INFO? BEL NU: 020-8224930