Over ons

No Kidding Beveiliging

Welkom bij No Kidding Beveiliging, waar passie voor het vak en een diepgeworteld respect voor lichamelijke integriteit samenkomen in een familiebedrijf dat werd opgericht door Frank Godee. Met meer dan 20 jaar ervaring bij de Koninklijke Marechaussee heeft Frank geleerd dat het recht op lichamelijke integriteit van essentieel belang is. Dit recht, verankerd in de Grondwet, beschermt mensen tegen ongewenste inbreuken op hun lichaam.
 
 
Bij No Kidding Beveiliging zijn we gespecialiseerd in het beveiligen van locaties waar kwetsbare doelgroepen worden gehuisvest. Denk hierbij aan mensen met dak- of thuisloosheid, chronische psychische problemen, verstandelijke beperkingen, en andere uitdagingen zoals huiselijk geweld. Wij geloven dat deze doelgroepen een bijzondere benadering vereisen en daarom zijn we uitsluitend actief in deze sector. We laten de horeca en evenementen graag over aan anderen.
 
 
Onze professionals zijn niet alleen bekwaam in het tellen tot 100, maar ze weten ook wanneer door te pakken. We staan garant voor de veiligheid van ons personeel, bewoners/cliënten en elkaar. Bij No Kidding Beveiliging streven we ernaar om een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich gerespecteerd en beschermd voelt.
Partners

Trots om te mogen werken voor: