Objectbeveiliging & bewaking

Objectbeveiliging & bewaking

De geüniformeerde beveiligers van No Kidding Beveiliging zijn preventief aanwezig op uw object. Of dit nu een receptiebalie binnen een bedrijfspand is, een bouwplaats of toegangsloge op een bedrijventerrein, onze objectbeveiligers controleren niet alleen de in- en uitgaande personen en het goederenverkeer maar ook materiële zaken zoals ruimtes, ramen en deuren. Desgewenst voeren wij ook brand-/opening en sluitrondes uit.

Voordelen Preventieve objectbeveiliging & bewaking

De veiligheid van uw objecten en/of panden wilt u natuurlijk zo goed mogelijk waarborgen. Hierbij staan de juiste kennis en kunde centraal. Deze aspecten staan bij No Kidding Beveiliging & Bewaking ook centraal. Objecten worden dan ook op secure wijze bewaakt. Met preventieve tactieken zorgen onze beveiligers voor hoogwaardige objectbeveiliging. De aanwezigheid van deze mannen en vrouwen zorgt tevens voor een veiliger gevoel in het pand of op het terrein. De personen op locatie kunnen dan hun werkzaamheden makkelijker en efficiënter voortzetten. Daarnaast zorgen de beveiligers voor een afschrikeffect naar potentiële daders toe. Verder wordt er ook een oog gehouden op andere zaken binnen en rondom het pand of terrein voor een veelzijdige service.

Neem contact op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  zorgbeveiliging objectbewaking

  De Samenwerkingen van de Beveiligers

  Onze beveiligers werken niet alleen met u als opdrachtgever samen, maar op verzoek ook met uw personeel. Zo kan er gebruik worden gemaakt van opening- en sluitrondes. Hierbij helpen de beveiligers met de op- en afzet van de dag. Dit zorgt voor een efficiënter opstart- of afsluitproces. Verder worden de beveiligers niet alleen ingezet om het object te bewaken, maar ook om de in- en uitstroom van goederen en mensen te controleren. Mochten er voorvallen zijn, staan de beveiligers ook in verbinding met externe hulpdiensten zodat de schade zoveel mogelijk beperkt kan worden.

  objectbeveiliging

  Kwalitieve objectbeveiliging

  Als u dus aan objectbewaking en No Kidding Beveiliging & Bewaking denkt, denkt u aan kwaliteit en een allround service. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ons leertraject waarin de beveiligers de nodige certificering verkrijgen. Daarnaast krijgen de beveiligers ook de juiste gereedschappen mee zodat zij hun werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren. De allround service zien we terug in de verschillende diensten die worden aangeboden. Deze worden uiteraard op aanvraag toegepast, zodat u beveiliging op maat geleverd krijgt. Mocht u meer te weten willen komen over ons en onze diensten, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930