Mobiele surveillance / Alarmopvolging

Mobiele surveillance / Alarmopvolging

De mobiele surveillant zal door een Particuliere Alarm Centrale (PAC) geïnformeerd worden indien uw alarmsysteem vanuit uw woning of bedrijfspand een alarm heeft gegenereerd.

Dit kan een inbraakmelding zijn, maar ook een technische melding/storing of brandmelding. De mobiele surveillant zal zo snel mogelijk (binnen een vooraf afgesproken opvolgingstijd) ter plaatse gaan om een controle uit te voeren.

Eerst zal hij, in verband met zijn eigen veiligheid een buitenronde om het pand lopen en aansluitend een controleronde door het pand. Vanuit het alarmsysteem heeft hij reeds de informatie waar de melding vandaan is gekomen, waar nodig neemt hij actie. Direct na het afhandelen van een alarmmelding wordt er door de surveillant een digitale rapportage gemaakt en wordt het rapport de volgende ochtend door het backoffice verstuurd naar uw e-mailadres. Zodoende heeft u direct inzicht in alle informatie en bevindingen van de surveillant die ter plaatse is geweest.

Naast de alarmopvolging vallen er verschillende dienstverleningen binnen de mobiele surveillance, zo kunt u denken aan:

Neem contact op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  Een externe controleronde, waarbij het terrein en de buitenzijde van het pand gecontroleerd worden. Hierbij let hij op openstaande ramen en deuren, braakschade, vernielingen, maar hij stuurt ook “hangjeugd” weg.

  Een interne controleronde, hierbij controleert de mobiele surveillant  het pand aan de binnenzijde, controleert of alle deuren en ramen daadwerkelijk vergrendeld zijn en let tijdens het uitvoeren van de controle  onder andere op onregelmatigheden, zoals bijvoorbeeld brandveiligheid en of vluchtroutes van nooduitgangen vrij  gehouden zijn. Op uw verzoek zal de mobiele surveillant eventueel openstaande ramen en deuren sluiten.

  Openingsronde, het pand wordt geopend op een vooraf afgesproken tijdstip en waardoor het pand gecontroleerd is voordat uw  medewerkers beginnen aan hun werkdag.  No Kidding biedt aansluitend op de openingsronde de mogelijkheid om de receptie voor openingstijd te beginnen, waarna uw vaste receptioniste hem kan aflossen dan wel dat onze objectbeveiliger samen met uw receptioniste werkt.  De verlichting aan doen, een airco opstarten, machines of apparatuur activeren in overleg kan alles klaar zijn voor gebruik als uw medewerkers de dag starten.. De dienstverlening kan desgewenst worden aangepast naar uw wens.

  Brand- en sluitronde, de surveillant voert een controleronde uit nadat het laatste personeel en eventueel bezoek het pand heeft verlaten.

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930