Vakantietoezicht

Vakantie toezicht

Wist u dat No Kidding Beveiliging & bewaking ook vakantietoezicht kan leveren.

Aangezien er meerdere huiseigenaren behoefte bleken te hebben  aan extra dienstverlening tijdens de vakantie hebben wij hiervoor in de jaarlijkse vakantieperioden (zomervakantie en wintersport) de “3P” vakantieservice in het leven geroepen.

Poes, Plant en Post service, waarbij de poes een bakje brokjes krijgt en vers drinkwater, de post van de mat wordt gehaald en de planten een scheutje water krijgen.

No Kidding Beveiliging kan tijdens uw vakantie preventieve controleronden in- en rondom uw woning verzorgen.

Hierbij kunnen wij de post opruimen c.q. verzamelen, waarbij er afspraken gemaakt kunnen worden welke poststukken er in overleg eventueel doorgestuurd (per prio-zending naar uw tijdelijke ligplaats) of beantwoord kunnen worden.

De planten in de woning kunnen verzorgd worden en de toiletten en afvoeren doorgespoeld.

Eventuele licht huishoudelijke klussen kunnen tevens voor u worden verzorgd en diverse nutsbedrijven kunnen onder toezicht de woning betreden.

Indien u van deze dienstverlening gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven in uw reactie op onze offerte.

Het huis er bewoond uit laten zien

Wanneer je op vakantie bent is het het beste wanneer uw huis er wel bewoond uit blijft zien. Hierdoor zullen inbrekers namelijk minder snel toeslaan en kun je dus mogelijk inbraken voorkomen. Doordat vakantietoezicht meerdere keren per week of zelfs dagelijks langskomt zal uw huis er bewoond uit blijven zien. Er is hierdoor een grote kans dat eventuele inbrekers iemand binnen zullen zien of een fiets/auto bij het huis zullen zien staan. Ook zal er geen berg met post blijven liggen wat erop duidt dat iemand al lange tijd niet thuis is geweest. Tenslotte kun je ook gebruik maken van het laten openen en sluiten van gordijnen of lampen af en toe aan te laten zetten.

Neem contact op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

  ContactpersoonBedrijfE-mailadresTelefoonnummer

  vakantietoezicht

  Beveiligers nodig?
  No Kidding Beveiliging staat voor u klaar.

  Vakantietoezicht op maat

  Veel mensen vinden het fijn wanneer het huis schoon is op het moment dat ze terugkomen van vakantie. Maar ook als je het huis voor vertrek schoonmaakt zal er bij thuiskomst toch nog vuil te vinden zijn. Zeker wanneer je huisdieren in huis hebt kan er al binnen enkele dagen weer vuil in huis ontstaan. Vakantie beveiliging kan naast de beveiliging van uw huis ook verschillende lichte huishoudelijk klusjes voor u doen. Door vakantietoezicht vlak voor thuiskomst alvast schoon te laten maken bent u ervan verzekerd dat u in een schoon huis thuis zult komen. Ook kunt u de post alvast op laten ruimen en de planten water laten geven. Al deze dingen zorgen voor veel meer rust bij thuiskomst.

  Wanneer er iemand thuis moet zijn

  Het kan zo zijn dat er al een belangrijke afspraak stond gepland waarbij er iemand in uw huis moet zijn tijdens de vakantie. Of dat er juist onverwachts toch iemand in uw huis moet zijn tijdens uw vakantie. Hierbij kun je onder andere denken aan werknemers van een energiebedrijf of gasvoorziening. Maar daarnaast zijn er ook nog andere bedrijven die soms toegang nodig kunnen hebben tot uw woning. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven die de drinkwatervoorziening regelen of een telefoonbedrijf of uw internetaansluiting. Wanneer iemand dus uw woning moet betreden kunt u ervoor kiezen om dit onder toezicht van vakantietoezicht te laten doen. Op deze manier ben je er zeker van dan er op uw huis en eigendommen wordt gelet.

  Bel ons direct +31 20 82 24 930 of stuur ons een bericht
  MEER INFO? BEL NU: 020-8224930